November 12, 2017

Realitat Augmentada Facial – Català

Solucions de Realitat Augmentada Facial

Realitat Augmentada Facial, és a dir, els efectes facials de realitat augmentada són una nova forma d’obtenir atenció.

barça fanchina face paintEs rastregen diferents punts (característiques) de la cara en la qual apliquem els efectes de realitat augmentada.

El format Realitat Augmentada Facial va ser llençat per Looksery. Va ser generalitzat per Snapchat després de la compra de Looksery per 150 milions en 2015. Facebook també va comprar MSQRD per 200 milions en 2016 i va llençar aquests filtres a Instagram en 2017.

cadbury-snapchat2Aquests efectes, anomenats Filtres o Lents (filtres com en Instagram, o lents deformantes) combinats amb realitat facial augmentada.

Les marques utilitzen formats de Realitat Augmentada Facial (lents patrocinats) a la plataforma de Snapchat, com per exemple, Tacobell o Cadbury.

El problema de l’oferta de Snapchat: la creació de contingut i la seva difusió són controlats per Snapchat i aquestes campanyes són molt cares.

Tenen un cost entorn a 100,000 USD al dia quan són confinades a països específics o 1 M USD al dia quan són al món sencer. Aquest missatge només ho veuen els Snapchatters.

LA SOLUCIÓ DE MOODME

Use Cases 5aUn kit d’alta tecnologia obert i fàcil d’implementar, dedicat a la creació de realitat facial augmentada en qualsevol App, mòbil, web o d’escriptori.

El control és donat a la marca i a les seves agències, per a la creació de contingut de la seva pròpia elecció de canals d’emissió.

Interactui amb les emocions dels seus usuaris amb Màgia: Efectes de Realitat Augmentada Facial més avançats amb reconeixement facial i detecció d’emocions.

EN MOODME SABEM COM FER-HO

fashion makeup mirror2Els efectes especials que li donen moments magics requereixen coneixement. Com a l’alta cuina, un xef és més que una recepta.

Amb el nostre coneixement i el nostre compliment, li permet limitar el seu pressupost i risc. No haurà de sobrecarregar al seu equip de creatius i enginyers: ens encarreguem de les parts del projecte que vostè ens proporciona i li estalviem molt de temps.

Els nostres clients que desitgen desenvolupar els seus propis filtres (Efectes facials de realitat augmentada) i aplicacions, reben el suport necessari del nostre equip d’enginyers i animadors 3D

LA TECNOLOGIA MOODME

Face Mesh womanepfl-emotion-detectionFruit de 20 anys home de desenvolupament e investigació, d’un projecte universitari i 2 co-fundadors que són professors universitaris (La Sapienza, Roma). patents registrades a EUA i Europa.
● Reconeixement facial en imatge o video a temps real
● Reconeixement d’ulls, cara nas i tors
● Enteniment de l’audiència: edat, sexe, raça
● Detecció d’emocions (content, compromès, trist, indiferent, fals)
● Enriquiment de cares i cos amb realitat augmentada (màscares, objectes 3D)
Zero Cloud. Cap API. La tecnologia de MoodMe per Realitat Augmentada Facial resideix 100% en el SDK, en els dispositius que donen el producte final. Això significa que no hi ha retard mentre la data viatja des de i fins al núvol.
La privacitat dels teus usuaris està protegida. MoodMe no recol·lecta les cares dels usuaris. El SDK de MoodMe només extreu l’informació necessària: els punts facials (referències), emocions, sexe, edat, raça, depenent de les ordres dels nostres clients.
Tenim un catàleg de més de 150 efectes de realitat augmentada i podem crear tants com ens demanin.

LA PROPOSICIÓ DE VALOR DE MOODME

final fourCrea una experiència màgica i personalitzada per als teus usuaris:
● El teu “SnapChat” en la teva aplicació, amb els teus propis efectes.
● L’aplicació de Realitat Augmentada Facial que busques per a animació comercial o esdeveniments.
ON?
A la teva aplicació mòbil (IOS, Android, Windows), d’escriptori (Windows, Linux, MacOS), pàgina web o servidors, kios, photobooth, o en qualsevol altre aparell o pantalla a les teves botigues.

PER A QUI?

Vale01fashion makeup mirrorEls nostres clients tenen un objectiu en comú: crear una experiència màgica a través de la realitat augmentada aplicada a la cara.

Els Nostres clients vénen de diferents sectors:

● Agències de comunicació digital que ofereixen activació de Marques i aplicacions de vendes als seus clients.
● El món de l’esport augmenta la participació de fans. Vendes de marxandatge i mercaderies i promou l’oferta dels seus patrocinadors.
● Aplicacions mòbils ens trien per crear apps màgiques amb els seus propis efectes per enriquir l’impacte emocional amb videos personalitzats.
● Les marques creen experiènces màgiques amb Realitat Augmentada Facial. El contingut del video creat per l’usuari conté la marca i es torna l’ambaixador quan els usuaris comparteixen a les xarxes socials.
● Empreses de moda i cosmètics donen als seus clients ulleres, maquillatge, barrets, joies i perruqueria virtuals.
● Els casinos milloren l’experiència dels jugadors que guanyen a través de la pluja de diners, efectes de Realitat Augmentada Facial que es comparteix amb amics a les xarxes socials
● A l’indústria del turisme els clients es submergeixen en la cultura d’un país a través dels efectes i objectes que inclouen productes locals.
● A l’indústria farmacèutica, ajuda als doctors a educar als pacients en una manera divertida i explicar els efectes de les malalties i al·lèrgies en la cara i corregir l’ús dels seus productes.
La màgia d’avui és el mundà de demà.

No esperi més! Contacti amb nosaltres per a la seva proposta feta a mida!
sales@mood-me.com