Download our new mobile iOS demo app!

AI Face Emotions Insights

Produk AI Face Emotions Insights kami menggunakan teknologi kecerdasan buatan termaju untuk menganalisis emosi muka orang dalam masa nyata. Sertai Ekonomi Emosi.

ciri-ciri

Pengesanan Emosi

Perisian Pengesanan Emosi MoodMe membolehkan syarikat mengetahui tentang perjalanan emosi pengguna mereka dengan menganalisis emosi mereka untuk meramalkan tindak balas mereka. Kami boleh mencipta kecerdasan emosi untuk robot dan memberikan syarikat pemahaman yang lebih mendalam tentang emosi pengguna mereka. Perisian kami mengesan tujuh jenis emosi yang berbeza:

kebahagiaan
Kejutan
Takut
marah
Jijik
Kesedihan
Berkecuali
Setiap emosi yang dikesan adalah pada skala dari 0-100.

Pengesanan Muka

Perisian padanan wajah MoodMe mengenali orang dengan lebih 99% ketepatan. Ini membolehkan syarikat menggunakan padanan muka untuk mengenali pekerja dan memberikan akses kepada pejabat anda. Dengan perisian padanan muka, ini membolehkan kedai runcit mencipta ucapan yang diperibadikan kepada pelanggan yang kembali.

Perisian kami berjalan secara setempat pada mana-mana peranti tepi termasuk IoT, telefon pintar dan PC. Dengan perisian ini, ketepatan boleh berubah bergantung pada ciri muka, topeng, topi, rambut muka dan cermin mata.

Pengesanan Umur

Kumpulkan cerapan tentang demografi dan perjalanan emosi pelanggan anda dan pelajari tentang pilihan mereka. Ketahui tentang pilihan mereka. Perisian pengesanan Umur MoodMe dilengkapi dengan kecerdasan muka dan emosi untuk menyesuaikan diri dengan kumpulan umur dan keadaan emosi pelanggan anda.

Data kami sentiasa tanpa nama dan disimpan dalam pelayan selamat kami, dihoskan oleh AWS Amazon, untuk visualisasi dan analitik data

Pengesanan Jantina

Pengesan Jantina MoodMe mempunyai ketepatan 99.7%. Dengan perisian kami, anda boleh mengumpulkan cerapan tentang demografi pelanggan anda dan mengetahui tentang pilihan mereka. Anda mempunyai peluang untuk meramalkan respons mereka bergantung kepada pengalaman peribadi mereka.

Pengesanan Etnik

Kumpulkan cerapan tentang demografi dan perjalanan emosi pelanggan anda dan pelajari tentang pilihan mereka. Perisian pengesanan etnik kami dilengkapi dengan kecerdasan muka dan emosi untuk menyesuaikan diri dengan keadaan demografi dan emosi pelanggan anda.

Data kami sentiasa tanpa nama dan disimpan dalam pelayan selamat kami, dihoskan oleh AWS Amazon, untuk visualisasi dan analitik data.

Pembuangan Latar Belakang

Perisian MoodMe boleh menggantikan latar belakang sebenar dengan mana-mana imej. Usres boleh mencipta pengalaman yang menyeronokkan dan menarik. Benamkan pengguna anda dalam alam maya. SDK Pembuangan Latar Belakang MoodMe membenarkan untuk menggantikan latar belakang sebenar dengan mana-mana imej.

Menggunakan Kes

Masa Depan Kerja: Penglibatan Pasukan

Masa Depan Kerja: Penglibatan Pasukan

Apabila kita memasuki masa depan kerja, penglibatan pasukan menjadi lebih penting berbanding sebelum ini. Sistem Pengesanan Emosi Wajah IA ialah alat berkuasa yang boleh membantu meningkatkan penglibatan pasukan dengan memberikan cerapan tentang emosi ahli pasukan semasa mesyuarat dan kerjasama. Teknologi canggih ini menggunakan algoritma pengecaman muka termaju untuk mengesan emosi dalam masa nyata dan boleh membantu meningkatkan komunikasi, kerjasama dan produktiviti dalam pasukan anda.

Sistem menangkap dan menganalisis ekspresi muka, memberikan maklum balas masa nyata tentang perasaan ahli pasukan. Maklum balas ini boleh membantu ketua pasukan melaraskan gaya komunikasi, nada dan pendekatan mereka untuk berhubung dengan ahli pasukan dengan lebih baik dan membina hubungan yang lebih kukuh.

Persidangan: Analitis Khalayak

Persidangan: Analitis Khalayak

Persidangan adalah bahagian penting dalam pertumbuhan profesional dan rangkaian, tetapi tanpa alat yang betul, sukar untuk mengukur keberkesanan acara anda. Analitis khalayak ialah alat yang berkuasa yang boleh memberikan cerapan yang tidak ternilai kepada peserta persidangan anda, membantu anda memahami tingkah laku, pilihan dan keperluan mereka dengan lebih baik. Dengan maklumat ini, anda boleh membuat keputusan berdasarkan data yang akan membantu anda mencipta pengalaman persidangan yang lebih menarik dan berkesan. Data ini boleh membantu anda mengenal pasti bidang untuk penambahbaikan dan membuat keputusan berdasarkan data untuk acara masa hadapan.

Cerapan Pelanggan

Cerapan Pelanggan

Dalam landskap perniagaan yang kompetitif hari ini, memahami pelanggan anda adalah lebih penting berbanding sebelum ini. Cerapan pelanggan memberikan maklumat berharga tentang tingkah laku, pilihan dan keperluan pengguna, yang boleh membantu anda membangunkan produk dan perkhidmatan yang memenuhi keperluan mereka dan meningkatkan kepuasan pelanggan. Dengan membuka kunci kuasa cerapan pelanggan, anda boleh memacu kejayaan perniagaan dan memperoleh kelebihan daya saing.

Salah satu faedah utama cerapan pelanggan ialah keupayaan untuk memperibadikan pemasaran dan pemesejan anda agar lebih bergema dengan khalayak sasaran anda. Dengan menyesuaikan pemesejan anda dengan keperluan dan pilihan khusus pelanggan anda, anda boleh meningkatkan penglibatan dan membina hubungan yang lebih kukuh.

Runcit: Pengalaman Pelanggan

Runcit: Pengalaman Pelanggan

Dalam industri runcit, menyediakan pengalaman pelanggan yang luar biasa adalah penting untuk kejayaan. Teknologi AI pengesanan emosi boleh meningkatkan pengalaman pelanggan dengan memperibadikan pengalaman membeli-belah mengikut keperluan emosi setiap individu.

Dengan menyepadukan AI pengesanan emosi ke dalam paparan papan tanda digital, peruncit boleh menangkap emosi pelanggan dan bertindak balas dengan sewajarnya. Dengan menganalisis emosi dan pilihan pelanggan, peruncit boleh menyesuaikan promosi dan tawaran yang memenuhi keperluan setiap individu.

Papan Tanda Digital Pintar

Papan Tanda Digital Pintar

Dengan menyepadukan perisian kami ke dalam paparan papan tanda digital, perniagaan boleh menawarkan pengalaman yang lebih diperibadikan kepada pelanggan mereka.

Dengan teknologi pengesanan emosi, kamera yang dipasang dalam paparan papan tanda digital menangkap ekspresi muka pelanggan semasa mereka melihat kandungan pada skrin. Perisian kami kemudian menganalisis ungkapan ini untuk menentukan keadaan emosi pelanggan dan menyesuaikan kandungan yang dipaparkan dengan sewajarnya.

Penjagaan Kesihatan: Pengalaman Pesakit

Penjagaan Kesihatan: Pengalaman Pesakit

Anda boleh menggunakan pengesanan emosi IA untuk meningkatkan pengalaman pesakit. Dengan menggunakan AI untuk mengesan emosi pesakit dalam masa nyata, penyedia penjagaan kesihatan boleh memperoleh cerapan berharga tentang perasaan pesakit dan bertindak balas dengan sewajarnya. 

Dengan memahami keadaan emosi pesakit, penyedia penjagaan kesihatan boleh menyediakan penjagaan yang lebih diperibadikan dan penuh belas kasihan, yang membawa kepada hasil pesakit yang lebih baik dan pengalaman keseluruhan yang lebih baik. Selain itu, pengesanan emosi AI boleh digunakan untuk mengenal pasti trend dan corak dalam emosi pesakit, membolehkan penyedia penjagaan kesihatan menangani isu secara proaktif dan meningkatkan kualiti penjagaan keseluruhan.

Faedah
Privasi

MoodMe tidak menyimpan muka, mahupun menghantarnya ke Cloud.

 

serta merta

Semua pemprosesan adalah tempatan jadi tiada kelewatan berlaku 

Penjimatan Besar

Tingkatkan pengalaman pelanggan, kurangkan pusing ganti pekerja dan tingkatkan prestasi perniagaan secara keseluruhan, menghasilkan penjimatan kos yang ketara

Privacy

MoodMe does not store faces, nor sends them to the Cloud.

Big Savings

Improve customer experiences, reduce employee turnover, and enhance overall business performance, resulting in significant cost savings

Instantaneous

All processing is local so no delays occur